V1 Dromen en ambities

Wij maken jouw dromen en ambities werkelijkheid.

Een eerste kennismaking met jou als klant begint altijd met het verkennen van jouw dromen en ambities. Pas als we helder hebben hoe jouw ideale bestemming eruitziet, praten we verder over de technologie. Juist doordat wij de dromen van onze klanten goed kennen, voelen wij ons extra betrokken bij het eindresultaat. We weten immers wat ervan af hangt. Als blijkt dat wij jouw droom niet kunnen realiseren, dan kun je altijd een beroep doen op ons ecosysteem. Als onderdeel van Conclusion hebben wij 26 zusters met ieder een eigen expertise. Zo bieden wij jou een plek waar dromen werkelijkheid worden.

Wat is jouw ambitie?

Ken je de reclame van LOI, waarin aan allerlei mensen gevraagd wordt wat ze later willen worden? Iedereen heeft die vraag meermaals gehad in zijn leven. Als kind denken we hier volop over na en hebben we de wildste ideeën – van basketballer tot rechercheur, maar vraag het de man achter het bureau in het grote kantoor en hij heeft geen antwoord.

Lees verder

Visser Assen bouwt aan logistieke excellentie met myBrand

Om de markt te kunnen blijven voorzien in haar wensen en behoeften, zet Visser Assen volop in op online. Dit vereist een grote omslag binnen de organisatie. Bestaande bedrijfsstromen moeten worden geoptimaliseerd en er moeten nieuwe processen worden opgetuigd, waarbij een sterke IT-partner een vereiste is. Met SAP als hoofdsysteem, sloeg Visser Assen daarom vijf jaar geleden de handen ineen met myBrand als dienstverlener en kennispartner. myBrand levert remote technisch support en functioneel beheer.

Lees klantverhaal