V4 De beste oplossing

Wij garanderen de beste oplossing voor jouw situatie,
ook als deze niet door ons geleverd kan worden.

Wij garanderen jou de best passende oplossing, ook als blijkt dat deze niet door ons geleverd kan worden. Juist doordat wij langdurige klantrelaties hebben, zijn wij in staat om jouw processen en ambities te doorgronden. Op basis daarvan geven wij advies over de beste oplossing. Wij durven ”nee’ te verkopen, maar deinzen ook niet terug om een nieuwe partnerships te ontwikkelen of om een beroep te doen op de expertise van het Conclusion ecosysteem. Kortom: alles wat nodig is om voor jou de beste oplossing te realiseren.

Snelle business versus langdurig succes

Kijk je weleens om je heen als je op het station staat? Dan zie je met zekerheid dat ruim de helft van de personen om je heen met hun mobiele telefoon in de weer is. We appen, Googlen en Facetimen erop los. Ook op de werkvloer zijn we niet vies van technologie. Cijfers van het CBS laten zien hoeveel procent van de Nederlanders (van 12 jaar en ouder) toegang heeft tot het internet en via welke devices.

Lees verder

Visser Assen bouwt aan logistieke excellentie met myBrand

Om de markt te kunnen blijven voorzien in haar wensen en behoeften, zet Visser Assen volop in op online. Dit vereist een grote omslag binnen de organisatie. Bestaande bedrijfsstromen moeten worden geoptimaliseerd en er moeten nieuwe processen worden opgetuigd, waarbij een sterke IT-partner een vereiste is. Met SAP als hoofdsysteem, sloeg Visser Assen daarom vijf jaar geleden de handen ineen met myBrand als dienstverlener en kennispartner. myBrand levert remote technisch support en functioneel beheer.

lees klantverhaal